Visitkortopbjælke
Chatrum

Chatrum til projekt- og porteføljestyring

OctoGether™ er et integreret chatrum i OctoPro®. Modulet understøtter den tværgående dialog i organisationen eller virksomheden som helhed. Samtidig giver den alle projektgrupper en mulighed for at benytte lukkede dialogtråde. Løsningen indgår som en del af det omfangsrige funktionsbibliotek, og kan således anvendes i mange forskellige kombinationer alt efter behov.

OctoGether™ giver direkte adgang til brugernes e-mail og telefonnumre. Desuden rummer OctoGether™ også en mulighed for at udveksle dokumenter i tilknytning til en tråd.

Bag facaden administreres chatrummet af OctoCollect™, og det er således muligt at kombinere OctoCollects forskellige værktøjer med de enkelte dialogfora. Modulet kobler også til brugerstyringen. Det kræver derfor ikke yderligere brugeroprettelse at benytte OctoGether™.

Nye indlæg annonceres på forsiden af OctoPro®, og det er muligt at abonnere på nye indlæg via RSS eller modtage adviseringer via e-mail.

OBS! OctoGether™ leveres uden omkostninger til at alle organisationer og virksomheder, der anvender OctoPro™.

Kontakt Kildevad på 46325422 eller benyt vores kontaktskabelon.

Kildevad ApS • Mariane Thomsens Gade • DK-8000 Aarhus • Telefon: +45 46 32 54 22 • Mail: info@kildevad.com • CVR: 33758332