Visitkortopbjælke
Digitalisering

Digitalisering og integration
- kommunale it-udfordringer

Med den fælleskommunale digitaliseringsstrategi og digitaliser.dk´s mål for it-udviklingen i den offentlige sektor er integration og samspil mellem it-systemerne blevet et centralt fokusområde, når kommunerne skal vælge it-løsninger.

Kildevads digitaliseringsplatform bygger på en tværgående designmodel, der gør alle niveauer af platformen dynamiske og fleksible. Det betyder, at brugerne til enhver tid kan re-designe eksisterende løsninger eller selv designe nye.

Standardiseret integration
OctoPro® rummer en tæt SOAP-integration til fx den tværkommunale ESDH-platformen SBSYS, samt en række visningsmuligheder, der sikrer sammenhæng til lokale intranetløsninger.

Yderligere kan alle opgave- og projektobjekter inklusiv deres skabelon gemmes direkte på sagen i ESDH og til enhver tid (gen)indføres i OctoPro´s repository.

I den løbende udvikling af OctoPro® er det målsætningen, at platformen er så fleksible, at den til enhver tid kan tilbyde standardiserede integrationsmuligheder til den øvrige portefølje af systemløsninger i den offentlige sektor. Opgaven løses selvfølgelig ikke på en gang men i tæt dialog med brugerne og de aktuelle udfordringer.

Løsningerne vil altid bygge på anerkendte standarder og være tilgængelige for alle brugere.

Vil du vide mere?
Kildevad går gerne i dialog omkring jeres integrationsbehov. Ring og få en aftale: 4632-5422 eller benyt vores kontaktskabelon.

Kildevad ApS • Mariane Thomsens Gade • DK-8000 Aarhus • Telefon: +45 46 32 54 22 • Mail: info@kildevad.com • CVR: 33758332